ca es en

Notícies

Recull de notícies

Petites grans històries

Relats breus protagonitzats per persones amb TEA

Fotogaleria Viu Autisme

Recull d'imatges

Càtedra autisme

Càtedra en autisme en col·laboració amb la Universitat de Girona.

VIU AUTISME Som una associació sense ànim de lucre de la província de Girona que neix el juliol del 2012 de la iniciativa d'un grup de pares i mares amb fills amb TEA (Trastorn de l’Espectre Autista). Viu Autisme neix amb la finalitat de promoure la inclusió de les persones amb TEA i les seves famílies per tal de garantir la seva igualtat de drets i oportunitats en tots els àmbits de la societat. La nostra associació té com a finalitat esdevenir un referent pel que fa el suport i orientació tan per a famílies i professionals com per a responsables polítics i de l'àmbit social.

La qualitat de vida de les persones amb TEA depèn més del nivell de comprensió de la societat sobre la seva condició, que dels esforços que facin per a ser com nosaltres.

Theo Peeters

Noticies

Noticies importants

Federació Catalana d'Autisme

Federació Catalana d'Autisme A Autism-Europe, federació europea de la qual formem part, estan fent un estudi, sobre educació i autisme, per tal d'avaluar els obstacles als quals cal fer front per aconseguir una educació inclusiva arreu d'Europa. Si ets familia, professional, terapeuta, educador... ens ajudes perquè sigui el més representatiu possible? El qüestionari és en castellà. Omple'l, passa'l, comparteix-lo... El termini acaba el 25 de novembre. Aprenem Associació per a la inclusió de persones amb autisme Fundació Autisme Mas Casadevall COADI - Consultores del Neurodesarrollo y Diversidad Funcional JUNTS Autisme Autisme Amb Futur Viu Autisme Tea Martorell Assotea Grup TEA Sant Cugat Dinamiks Educació Lleure i Esport Autismo España Càtedra Autisme Universitat de Girona Diari de la Discapacitat El Diari de l'Educació

[http://Llegir més ..._ES](http://Llegir més ..._ES) …

Equip ADN

Equip ADN La fundació Paco Puerto organitza un curs GRATUÏT d'Autisme a Girona! Comença el dia 8 de Novembre fins al dia 29. A les tardes-vespres i per tot tipus de públic, desde professionals fins a famílies. Teniu temps fins al dia 8 per apuntar-vos! Seguiu el Link o truqueu al 972.20.95.39 per a més informació. El recomanem!

Llegir més ...

Benvolguts TEActius! Ens omple d'al...

Benvolguts TEActius!

Ens omple d'alegria poder donar suport a totes les famílies del territori de la nostra província i molt especialment des de Girona. El nostre ajuntament s'ha sumat a la nostra causa davant de la imminent demanda de famílies amb un fill amb TEA, i ens ha cedit un espai. És per això que us esperem el proper dimarts 6 de novembre a la delegació de l'associació VIU AUTISME GIRONA. SEGUIM FENT CAMÍ ENTRE TOTS! Us hi esperem !

socteactiu #viuautisme #Autisme #tea #infants #ajuntamentdegirona #totssumem

Sponsors destacats

Alguns dels nostres sponsors