ca es en

Llibres

Bibliografia recomanada:

i18n.ca=El curioso incidente del perro a medianoche|i18n.es=El curioso incidente del perro a medianoche

El curioso incidente del perro a medianoche

SALAMANDRA
2004
Mark Haddon
978-84-788891-0-5

Christopher viu amb el seu pare a Swindon, Anglaterra. Coneix les capitals de tots els països del món encara que mai ha anat més enllà de la tenda de la cantonada, pot explicar la teoria de la relativitat i recitar els nombres primers fins al 7.507, però li costa relacionar-se amb altres éssers humans. Una nit, la seva vida es veu alterada per l'assassinat d'un gos del veïnat. Aquest serà el punt de partida de la gran aventura que viurà aquest adolescent i que marcarà un abans i un després en l'estable i segura vida del nostre protagonista.

i18n.ca=Los niños pequeños con autismo|i18n.es=Los niños pequeños con autismo

Los niños pequeños con autismo

CEPE
2012
978-84-786967-3-4

L'equip Deletrea va sorgir l'any 2001 de la iniciativa i la passió d'un conjunt de professionals compromesos amb l'autisme i les seves famílies. Al seu centre realitzen diverses activitats dirigides tant a persones amb autisme i les seves famílies, com a professionals interessats en el trastorn i a la difusió del mateix. Aquest llibre presenta solucions pràctiques per a problemes "quotidians”, és un llibre escrit per aquest equip. Basat en les inquietuds i preocupacions que sovint els formulen les famílies de nens amb autisme, han creat aquesta guia pràctica que orienta i ajuda a millorar alguns aspectes del dia a dia dels seus fills, com per exemple l'autonomia.

i18n.ca=Autismo con discapacidad intelectual grave|i18n.es=Autismo con discapacidad intelectual grave

Autismo con discapacidad intelectual grave

Autismo Ávila
2012
Dra. Rita Jordan
978-84-940322-1-9

Un percentatge significatiu de les persones amb Trastorn de l'Espectre Autista presenta simultàniament una Discapacitat Intel·lectual Greu. L'obra Autisme amb Discapacitat Intel·lectual Greu, de la Doctora Rita Jordan, comença analitzant les implicacions de la doble discapacitat. Les persones amb autisme, tinguin o no una discapacitat intel·lectual addicional, es desenvolupen per un camí diferent.

Més informació ...
Investigaciones recientes sobre el autismo

Investigaciones recientes sobre el autismo

PSYLICOM
2014
José Ramón Alonso, Irene Alonso Esquisábel
978-84-942286-9-8

Aquest llibre és un resum actual dels últims descobriments assolits pels millors investigadors que treballen sobre autisme a nivell mundial. En un llenguatge senzill i clar el llibre explica aspectes bàsics com què és realment l'autisme o si hi ha una epidèmia de trastorns de l'espectre autista (TEA) a nivell mundial, quins són les bases moleculars, genètiques i cel·lulars dels TEA; possibles causes i factors de risc; les últimes millores i actualitzacions en els processos de diagnòstic; alguns tractaments que han demostrat la seva eficàcia...