ca es en

Sensibilització i conscienciació

6a Cursa solidària CORRE PER L'AUTISME

DIUMENGE 7 D'ABRIL A LA SALA POLIVALENT DE CASTELL D'ARO vine a participar i a compartir una diada innoblidable dedicada a les persones amb TEA. Inflables, pintar cares, taller de graffiti, lectura del manifest, enlairada de globus blaus "un globus un desig" tots els beneficis recaptats, aniran directament a finançar els projectes de Viu Autisme

josócteactiu

CURSA SOLIDÀRIA

ARROSSADA PER L'AUTISME

UNA EXPERIÈNCIA ÚNICA, ACOMPANYATS PER 13 XEFS. GAUDIREM D'UN ÀPAT SOLIDARI, COMPARTIREM LA REALITAT DE LES FAMÍLIES AMB UN FILL AMB AUTISME, GAUDIREM DE LA MÚSICA I DE L'ALEGRIA DE SABER QUE TOTS SUMEM!!

JORNADA BENÈFICA

El dissabte 14 d'abril a l'Alàbriga Hotel & Home Suites (*****) de S'Agaró, tindran lloc una sèrie de ponències obertes a tothom de forma gratuita a càrrec d'experts en autisme, taller de ioga i arteràpia, exposicions fotogràfiques sobre l'autisme i moltes coses més.

I TORNEIG DE PÀDEL SOLIDÀRI

Del 9 al 14 d'abril tindrà lloc el I torneig de pàdel solidàri per l'autisme. Es celebrarà al club tennis d'Aro de Platja d'Aro.Vine i participa!

SHOW COOKING INFANTIL

El dissabte 14 d'abril, durant el torneig de pàdel solidàri també hi haurà en Marc Ribas fent un show cooking per a infants de 6 a 13 anys. T'ho perdràs?

5a CURSA SOLIDÀRIA

Dia Mundial de conscienciació sobre l’Autisme s’organitzen diferents actes, entre ells una cursa solidària “Corre per l’Autisme” per tal de conscienciar a la societat sobre aquesta realitat i al mateix temps, recaptar fons per a portar a terme altres accions i projectes.

Participació a la Festa del Dia Universal de la Infància!

Viu Autisme realitzarà tallers pels infants durant la festa del Dia Universal de la Infància a Platja d'Aro el 18 de novembre!

CURSA SOLIDÀRIA

Dia Mundial de conscienciació sobre l’Autisme s’organitzen diferents actes, entre ells una cursa solidària “Corre per l’Autisme” per tal de conscienciar a la societat sobre aquesta realitat i al mateix temps, recaptar fons er a portar a terme altres accions i projectes.