ca es en

Sensibilització i conscienciació

En construcció.

i18n.ca=6a Cursa solidària CORRE PER L'AUTISME|i18n.es=6a Carrera solidaria CORRE POR EL AUTISMO

DIUMENGE 7 D'ABRIL A LA SALA POLIVALENT DE CASTELL D'ARO vine a participar i a compartir una diada innoblidable dedicada a les persones amb TEA. Inflables, pintar cares, taller de graffiti, lectura del manifest, enlairada de globus blaus "un globus un desig" tots els beneficis recaptats, aniran directament a finançar els projectes de Viu Autisme

josócteactiu

CURSA SOLIDÀRIA

i18n.ca=JORNADA BENÈFICA|i18n.es=JORNADA BENÉFICA

El dissabte 14 d'abril a l'Alàbriga Hotel & Home Suites (*****) de S'Agaró, tindran lloc una sèrie de ponències obertes a tothom de forma gratuita a càrrec d'experts en autisme, taller de ioga i arteràpia, exposicions fotogràfiques sobre l'autisme i moltes coses més.

i18n.ca=I TORNEIG DE PÀDEL SOLIDÀRI|i18n.es=I TORNEO DE PADEL SOLIDARIO

Del 9 al 14 d'abril tindrà lloc el I torneig de pàdel solidàri per l'autisme. Es celebrarà al club tennis d'Aro de Platja d'Aro.Vine i participa!

i18n.ca=SHOW COOKING INFANTIL|i18n.es=SHOW COOKING INFANTIL

El dissabte 14 d'abril, durant el torneig de pàdel solidàri també hi haurà en Marc Ribas fent un show cooking per a infants de 6 a 13 anys. T'ho perdràs?

i18n.ca=5a CURSA SOLIDÀRIA|i18n.es=5a CARRERA SOLIDARIA

Dia Mundial de conscienciació sobre l’Autisme s’organitzen diferents actes, entre ells una cursa solidària “Corre per l’Autisme” per tal de conscienciar a la societat sobre aquesta realitat i al mateix temps, recaptar fons per a portar a terme altres accions i projectes.

i18n.ca=Participació a la Festa del Dia Universal de la Infància!|i18n.es=Participación a la Fiesta del Dia Universal de la Infancia!

Viu Autisme realitzarà tallers pels infants durant la festa del Dia Universal de la Infància a Platja d'Aro el 18 de novembre!

i18n.ca=CURSA SOLIDÀRIA|i18n.es=CARRERA SOLIDARIA

Dia Mundial de conscienciació sobre l’Autisme s’organitzen diferents actes, entre ells una cursa solidària “Corre per l’Autisme” per tal de conscienciar a la societat sobre aquesta realitat i al mateix temps, recaptar fons er a portar a terme altres accions i projectes.